Em diuen Joan Traveria, nascut fa 50 anys. Vaig estudiar empresarials a ESADE, i l´últim any vaig entrar al programa d´intercanvis, obtenint un Master of International Management  a la American Graduate School of International Management, a Phoenix, Arizona, a més del MBA 
d´ESADE. Després, vaig trobar una feina en una consultoriad´estrategia a Londres, on vaig treballar durant un any i mig.

Quan ja tenía una oferta per anar a Madrid amb una altra consultoria, vaig patir una crisi existencial, ja que d´alguna manera sabia que aquell no era el camí que havia de seguir, tot i que no era fàcil d´acceptar després de la inversió feta en temps i diners.

Vaig deixar-ho tot i vaig fer una serie de viatges per tot el mon durant un any i mig, i quan vaig tornar, ja tenía clar el què no volia tornar a fer, i que el més important seria dedicar la major part dels meus esforços a conèixer-me millor a mi mateix.

La mort repentina del meu pare va fer que durant uns 10 anys combinés la feina en els negocis familiars, amb la pràctica del budisme tibetà,
 l´esgrima japonesa i la francmaçoneria.

Fa deu anys, coincidint amb el naixement del meu nebot, vaig haver de dedicar més temps als negocis familiars i deixar l´esgrima i 

la maçoneria, però vaig iniciar la pràctica de l´alpinisme els diumenges, que juntament amb el budisme són les activitats que practico actualment.

Ha arribat el moment en que internament em sento a punt per poder acompanyar a
d´altres éssers en els processos de canvi i creixement: ara vull, sé i puc. 

Tinc aquella certesa que em proporciona tranquilitat i confiança de que ara comença una nova etapa de la meva vida, on el radi d´acció de la meva influència es pot estendre de forma progressiva i equilibrada per tal de ser d´utilitat a totes aquelles ments que busquen suport per clarificar i gestionar millor les seves vides, mentre gaudim prenent decisions que ens ajudaran a créixer i esdevenir millors versions de nosaltres mateixos.

Desitjo que puguis gaudir de la vida de forma plena, i de que tant si vols que t´acompanyi com si no, puguis veure incrementada la teva saviesa, força i harmonia amb cada acció que portis a terme.

Si creus que podem caminar junts una temporada, no dubtis a trucar-me i en parlem.

Que tinguis un bon dia.

Ps: Pots trobar més informació sobre mi i les meves activitats al següent blog:

 http://marpamahamudra.blogspot.com.es/

Poder Vital Coaching Mentoring


Creat amb Mozello, el creador de webs més fàcil del món.

 .