ACTIVA LA TEVA VIDA

            HA ARRIBAT L´HORA DE DESENVOLUPAR EL TEU POTENCIALTOTS   NECESSITEM   LA  CONFIANÇA   I   SEGURETAT  DEL   NOSTRE    GUIA   INTERIOR   PER   AFRONTAR    AMB   GARANTIES   D´EXIT   ELS   REPTES   QUE   LA   VIDA   ENS   OFEREIX

PoderVitalCoaching és el company que et permetrá seguir creixent i desplegar el teu potencial latent per tal de viure la teva vida d´una manera més plena. Aprendràs a marcar-te objectius que et motivin i gestionar els canvis que necessites per tal d´assolir-los i que no es quedin només en bones intencions.

Descobriràs que les situacions aparentment tenses i desagradables no són altra cosa que oportunitats que ens ofereix la vida per tal de canviar l´enfoc i actuar de manera diferent a com ho hem fet en el passat per tal   d´esdevenir més forts i savis.

I mentre el goig de viure i la claredat de la ment es van incrementant de manera progressiva, aniràs descobrint que el vertader coach interior sempre ha estat al teu costat, però que no has sabut reconèixer la seva veu suau que s´amaga darrera dels crits i empentes de l´ego, que en moltes ocasions t´ha fet prendre decisions que podien haver estat millors.

Deixarem enrera vells esquemes i maneres d´actuar per anar descobrint formes millors de gaudir de les situacions que la vida ens presenti, prenent decisions i acceptant la responsabilitat de les nostres accions, mentre aprenem de tot i de tots.

Es hora de sortir de la zona de comfort i acceptar el repte de descobrir una versió més actualitzada de tu mateix, més savia, forta i equilibrada per tal de viure més plenament el gran regal de la vida conscient. 

I si ja exerceixes com a coach o tens la intenció de dedicar-t´hi, amb PoderVitalCoaching descobriràs una nova manera d´enfocar aquest antic art que tens per ofici i que avui es coneix amb el nom de coaching, però que té els seus orígens en el mètode utilitzat per Sòcrates, entre d´altres.

I per aquells que volen explorar i desenvolupar la faceta espiritual de la seva vida, de la ma d´un guia expert,disposen del servei de mentoring espiritual.

Permet-me que em presenti:Sóc en Joan Traveria Auferil

i em pots contactar al telèfon 618 36 03 77
o al correu electronic marpamahamudra@gmail.com.

Aquí trobaràs més informació detallada:

Poder Vital Coaching Mentoring

Create your website or online store with Mozello

Quickly, easily, without programming.

Report abuse Learn more